Mi is a web hosting?

A web hosting során, egy kiszolgáló szerver erőforrásai több felhasználó között oszlanak meg. A felhasználó a rendszer által dedikált tárhelyet foglalja el, melynek tartalma a domain néven érhető el.

Web hosting szolgáltatásaink

  • domain név regisztráció és fenntartás
  • webtárhely
  • virtuális szerver (VPS)
  • levelező szerver szolgáltatás

webhosting_01

webhosting_02

Ideális és stabil környezet, modern megoldások

A web hosting szolgáltatás során igényeit a legmodernebb webszerverekkel szolgáljuk ki (Apache vagy Nginx), adatait pedig olyan megbízható adatbázisokon kezeljük, mint a MySQL. Rendszerünkben tökéletesen futnak akár a PHP, Ruby vagy Perl programnyelveken megírt weboldalak és alkalmazások is.

Új szó az egyszerűségre

A web hosting szolgáltatás segítségével egy webes felületen működtetheti valamennyi szolgáltatását, az email-fiókok kezeléstől egészen a webtárhellyel és adatbázissal kapcsolatos beállításokig. Minden elérhető az adminisztrációs panelen, egy felhasználói fiók alatt.

stone tower

webhosting_04

Védőszárnyak alatt

A web hosting szolgáltatás keretében lehetősége van saját SSL tanúsítvány használatára, amely lehetővé teszi, hogy adatai kódolt csatornán közlekedjenek az interneten. Az általunk nyújtott és az Ön által használt összes szolgáltatásról automatikus biztonsági mentést készítünk, hogy egy esetleges meghibásodás esetén a korábbi állapotot maradéktalanul helyreállíthassuk.

Elemezze honlapját a web hosting segítségével!

A Web hosting látogatói statisztikái segítségével (awstats) részletesen elemezheti, hogy ki, mikor és honnan látogatta meg honlapját. Ily módon lehetősége nyílik célzottabb hirdetések komponálására, csakúgy, mint olyan oldalak létrehozására, melyek elősegíthetik az Öntől való hatékonyabb megrendelést vagy vásárlást.

webhosting_05

webhosting_06

Levelezés, címtár, naptár

Levelezését saját domain alatt, vírus- és spammentesen, saját levelezőkliensből oldjuk meg. LDAP- és DAV szolgáltatásokon keresztül címtár, naptár és HTTP alapú hálózati mappaszolgáltatásokat nyújtunk. Az LDAP-hoz webes kezelőfelületet biztosítunk. Cége címanyagát, naptári bejegyzéseit és dokumentumait más nem láthatja.

Gyors és szakszerű műszaki támogatás

A web hosting szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleink 7×24 órás telefonos támogatást élveznek. A hibaelhárítás során Ön egy olyan informatikus operátorral beszél, aki nem delegálja az Ön kérését, hanem akut és szakszerű módon maga hárítja el a problémát.

webhosting_07

IT_megoldasok