Rendszerfelügyelet és üzemeltetés

Mikor cégünk növekszik, egyre több fontos információ kerül birtokunkba, melyek tárolása, biztonsági mentése, és archiválása döntő fontosságú. A felhasználók túlnyomó többsége – a rendszerfelügyelet oltalmát nélkülözve – csak akkor kér szakszerű segítséget, amikor már késő.
Kerülje el ezt a hibát!

rendszerfelugyelet_02

Rendszerfelügyelet – a teljes körű megoldás

Túláram. Villámcsapás. Vírus. Váratlanul elérhetetlen szerver. Kémprogram. Megtelt adattárhely. Levelezési hiba. Adatveszteség. A problémák száma végtelen, megoldás a rendszerfelügyelet. Az összes üzemzavar megelőzhető, vagy azonnal orvosolható, ha rendszere a megfelelő szakemberek folyamatos felügyelete mellett működik. Ha nincs IT support-ja, pénzt és bizalmat veszít!

Ha olyan csapatot keres, amely teljes körű megoldást kínál a cégénél felmerülő informatikai feladatokra, vagy akár rendszergazdái munkáját támogatva távolról felügyeli rendszerét, ne böngésszen tovább! Szakértő csapatunk egy kézben menedzseli informatikai feladatait, alacsonyabbá és tervezhetőbbé téve kiadásait!

Optimális informatikai rendszert szeretne kialakítani?

Segítünk Önnek megalapozott döntést hozni abban, hogy milyen hardvereket és szoftvereket használjon a rendszer kiépítése során, elkerülve ezzel a fölösleges kiadásokat.

Díjmentes rendszer audit keretein belül szakértő kollégánk konzultál Önnel és megteszi javaslatait.

rendszerfelugyelet_03

rendszerfelugyelet_04

Szeretné elkerülni az informatikai problémákat?

Szakértői csapatunk gyorsan és hatékonyan megold minden felmerülő feladatot és figyelmeztet az előrelátható kritikus eseményekre (túlterheltség, lejáró szoftver licenszek, telítődő adattárhely, IP tartomány kimerülése).

Távfelügyelet

Távolsági rendszerfelügyelet szolgáltatásunkat az év minden napján, napi 24 órában, a legnagyobb körültekintéssel végezzük. Távolról figyelemmel kísérjük az éppen futó szolgáltatások épségét csakúgy, mint a monitorozható hardverparamétereket (hőmérséklet, kapacitás, általános terhelhetőség, CPU erőforrás, memória, lemezállapot).

Professzionális eszközeinknek köszönhetően észre sem fogja venni, hogy rendszerében hibaelhárítás történt!

rendszerfelugyelet_05

Data security concept. Black folder and lock. 3D isolated on whi

Szeretné, hogy információi a legnagyobb biztonságban legyenek?

Ha bármely információ elveszik, vagy nem előhívható, azonnali hatással lehet a vállalat egészének működésére. Amennyiben a fontos céges adatokat csak saját számítógépén tárolja, az adatok biztonsága nem garantálható. Rendszerfelügyeleti szolgáltatásunk részeként biztonsági mentést készítünk a teljes rendszerről, hogy annak meghibásodása esetén a korábbi állapotot maradéktalanul helyreállíthassuk.

Magyarország legnevesebb hosting szolgáltatóinál működtetett IBM és Fujitsu szervereink nagyobb adatbiztonságot és egyedi adatvédelmi lehetőségeket biztosítanak.

Kerülje el a szoftveres és hardveres karbantartás nehézségeit!

Szoftverfrissítések, újratelepítés, beállítások, szerelés, hálózati rendszer működtetése, szoftveres és hardveres hibaforrások javítása, vírusírtás… mindezek sok időt, pénzt és energiát vonnak el az Ön cégétől.

A legkorszerűbb technológiai megoldásokat alkalmazva ügyfeleinknek nem kell szembesülniük a rendszerkarbantartás okozta nehézségekkel.

rendszerfelugyelet_07

rendszerfelugyelet_08

Hibaelhárítás és monitoring

Nagy tapasztalattal rendelkező, 15 főből álló rendszergazda csapatunk mindig a felmerülő problémáknak megfelelően szerveződik. Napi 24 órás felügyelet során Ön egy olyan informatikus operátorral beszél, aki nem delegálja az ügyfél kérését, hanem akut és szakszerű módon megszünteti a rendellenességet.

Saját felügyeleti szoftver

Több, mint 10 éves folyamatos fejlesztésünk eredményeként létrehoztuk saját felügyeleti szoftver termékünket a CASS-t. E szoftver használatával biztosítjuk rendszerfelügyelet szolgáltatásunkat. A rendszer 230 eszköz és több, mint 3000 szolgáltatás figyelését és mentését hajtja végre. A CASS szoftver önállóan megvásárolható, a felhasználó cég ezzel nagyban leegyszerűsítheti a rendszergazdára háruló feladatokat.

További információk CASS rendszerfelügyeleti szoftverünkről

rendszerfelugyelet_08_CASS

rendszerfelugyelet_09

IT outsourcing?

Szakértői gárdánk birtokában van az a tudás, mellyel képesek vagyunk hozzásegíteni Önt egy eredményesen és zökkenőmentesen működő informatikai környezethez.

Levesszük a terhet cége vagy rendszergazdája válláról és stabil informatikai hátteret biztosítunk.

Miben segíthet Önnek rendszerfelügyelet szolgáltatásunk?

 • hálózatfelügyelet
 • szolgáltatások megtervezése, megépítése, üzemeltetése
 • rendszerintegráció
 • Windows és Linux alapú szerverek üzemeltetése
 • munkaállomások kiépítése, felügyelete
 • teljesítmény monitorozás (fontosabb paraméterek folyamatos naplózása, arról grafikon készítése)
 • belső adatbázisok, információs és levelező rendszerek üzemeltetése
 • rendszeres biztonsági mentések elkészítése
 • hibabejelentések, feladatok megoldásának rögzítése rendszernaplóba
 • számítógéppel, programokkal kapcsolatos kérdések megválaszolása, tanácsadás
 • vírusellenőrzés, vírusirtás
 • operációs rendszerek, szoftverek tervszerű frissítése

rendszerfelugyelet_10

rendszerfelugyelet 11

Hogyan oldjuk meg?

A legkülönfélébb rendszerekkel, eszközökkel, ügyfelekkel, valamint kívánságokkal találkoztunk már eddigi működésünk során.

Ezzel a múlttal és háttérrel számunkra természetes, hogy az aktuálisan felmerülő feladatokkal kapcsolatban elsőre nem a “Meg lehet-e oldani?“, hanem a “Hogyan oldjuk meg?” kérdés merül fel.

Felelősséget vállalunk!

Az általunk elvégzett munkáért teljes körű felelősséget és pénzügyi garanciát vállalunk.

Cégünk 2007-ben ISO 9001 típusú tanúsítványt szerzett, mely szavatolja, hogy munkafolyamataink a meghatározott előírások szerinti rendben történnek.

Certop_9001-COhun_300

TeamViewer

A TeamViewer a világ bármely részén található számítógéphez vagy kiszolgálóhoz másodpercek alatt képes csatlakozni.

Az alkalmazás segítségével szakértőink segítséget tudnak nyújtani Önnek, akárhol is tartózkodik.

IT_megoldasok