Rendszer-
felügyelet és üzemeltetés

Stabil és biztonságos IT környezetre vágyik, melyben nyugodtan dolgozhat? Bízza profikra cége informatikai rendszerének felügyeletét és üzemeltetését!Kiszámítható havidíjas üzemeltetési költségekkel, váratlan extra kiadások nélkül alkalmazhat egy olyan csapatot, akinek minden tudása és eszköze megvan az IT rendszerek problémamentes működtetéséhez.


folyamatos készenlét napi 24 órában
gyors és hatékony munkavégzés
széles körű szolgáltatásportfólió

Teljes körű megoldást nyújtunk a hardveres és szoftveres karbantartástól a hibaelhárításon át egészen a szerverüzemeltetésig. Akár saját rendszergazdái munkáját is támogatjuk, távolról felügyelve cége informatikai rendszerét. Szakértő csapatunk egy kézben tartja IT feladatait, költségei ezáltal jobban tervezhetővé válnak. Mi biztosítjuk Önnek, hogy zökkenőmentesen, stabil informatikai környezetben végezhesse munkáját!

KOMOLY TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ RENDSZERGAZDA CSAPATUNK GYORSAN REAGÁL A FELMERÜLŐ PROBLÉMÁKRA ÉS FIGYELMEZTET AZ ELŐRELÁTHATÓ, KRITIKUS ESEMÉNYEKRE.

Szolgáltatásaink


20év

szakmai tapasztalat
495db

felügyelt IT eszköz
83ezer

monitorozott paraméter
0-24 óra

rendelkezésre állás

Szerverfelügyelet a nap 24 órájábanA zökkenőmentes céges működéshez stabil IT-ra van szükség. A felhasználók túlnyomó többsége csak akkor kér szakszerű segítséget, amikor már késő...
Vírus. Váratlanul elérhetetlen szerver. Kémprogram. Telítődő adattárhely. Levelezési hiba. Adatvesztés.
A problémák száma végtelen, de rendszergazdáink segítségével azonnal orvosolható. Az összes üzemzavar megelőzhető és kezelhető, ha rendszere a megfelelő szakemberek folyamatos felügyelete mellett működik.

VÁLASSZA PROFI RENDSZERGAZDA CSAPATUNKAT, AKIK MINDEN INFORMATIKAI KIHÍVÁSSAL KÉPESEK SZEMBENÉZNI!

Szerverfelügyelet

Tegyen próbára minket Ön is!Szakértőink rendszeraudit keretében konzultálnak Önnel.
Keressen bennünket telefonon vagy írásban!

RENDSZERFELÜGYELET

E-MAIL

irodaikron.hu
RENDSZERFELÜGYELET

TELEFON

+36 62 552 465
RENDSZERFELÜGYELET

ÜGYELET

+36 20 448 4448
RENDSZERFELÜGYELET

CÍM

6726 Szeged,
Fő fasor 112.

    Kérjük, jelölje be, melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik!

    PEAS Vállalatirányítási RendszerPlutius ERPRendszerfelügyelet és -üzemeltetésRendszerintegrációVirtuális szerver (VPS) szolgáltatásWebhostingHonlapkészítésIroda IT üzemeltetés