PEAS logo

PEAS Vállalatirányítási Rendszer

Ügyviteli megoldás kis- és középvállalatoknak

TND_vedjegy_ds

A 2014-ben Magyar Termék Nagydíjat nyert PEAS Vállalatirányítási Rendszer kifejezetten a magyar KKV-k részére lett kifejlesztve, tekintettel a magyar számviteli, jogi környezetre. Teljes egészében magyar fejlesztésű szoftver.

A piacon több nagy és nehézkes vállalatirányítási rendszer érhető el, ezek jórészt túl robusztusak a KKV-k igényeihez, a nagyvállalati megoldások egyszerűsítése pedig túl sok pénzt és kompromisszumot igényel.

Már nem csak a multinacionális cégek és nagyvállalatok kiváltsága a vállalatirányítási rendszer használata!

kep_01a

Moduláris felépítés

  • Feladat- és határidő-kezelő, ügyfélkapu
  • Szolgáltatás- és termékcikk-kezelés, raktárkezelés, eszközkezelés, beszerzés
  • CRM, értékesítés
  • Partner nyilvántartás, kommunikáció, hírlevél küldés
  • Kontrolling, HR
  • Pénzügy, számlázás
  • Iktatás, elektronikus dokumentum tárolás és keresés

A PEAS Vállalatirányítási Rendszer moduljai

Legyen pontos és naprakész!

A PEAS Vállalatirányítási Rendszer segítségével az ügyvitel könnyen áttekinthetővé válik. Minden információ azonnal elérhető – akár utazás közben, mobil platformról is.

vallalatiranyitasi_rendszer_02

vallalatiranyitasi_rendszer_03

Lássa a teljes képet!

Szeretné objektíven látni cége pillanatnyi helyzetét? Cash-flow, kontrolling és döntéstámogatási megoldásaink ebben segítik cége működését.

Minden legyen kész határidőre!

A PEAS Vállalatirányítási Rendszer számos eszközt biztosít a határidők betartására a számlázás, az értékesítés, az ügyfél-kapcsolatok vagy a projektkezelés területén.

time2

vallalatiranyitasi_rendszer_05

Teljes körű megoldás

Nincs szüksége másik rendszerre, vagy kiegészítő szoftverekre!
A PEAS Vállalatirányítási Rendszer rendelkezik minden olyan funkcióval, amely szükséges egy magyar KKV napi operatív működéséhez, és megalapozza stratégiai döntései meghozatalát.
Speciális, cég-, vagy iparág specifikus szoftvert használ, amely nélkülözhetetlen?
A PEAS Vállalatirányítási Rendszer rugalmasan illeszthető bármely szoftverhez, így a célszoftverből származó adatok automatikus módon átemelhetők az ügyviteli rendszerbe.

Stabil és gyors

Szeretné minden adatát biztonságban tudni? Nincs ideje a lassú adatfeldolgozásra?
A PEAS Vállalatirányítási Rendszer működése során minden adat egységesen ugyanabba az adatbázisba kerül. A csúcstechnológiát képviselő adatbázis-kezelő rendszer biztosítja az adatok mindenkori védelmét, így adatvesztés nem fordulhat elő.
A rendszer nagy adatmennyiségnél is megőrzi stabilitását és gyorsaságát.
A PEAS pörgős, dinamikus rendszer – köszönhetően a legkorszerűbb technológiának.

vallalatiranyitasi_rendszer_06

vallalatiranyitasi_rendszer_07

Csapatmunka – határok nélkül

Céges projektjeinek, értékesítéseinek pillanatnyi állapota érdekli? Több telephelyen dolgozó kollégái munkáját szeretné összehangolni?
Megszüntetné a többszörös adatrögzítést?
Szeretné bármikor, bárhonnan elérni adatait, ellenőrizni a munkafolyamatokat? Az asztali alkalmazások ideje lejárt.
A PEAS Vállalatirányítási Rendszer futtatásához csupán egy internetkapcsolattal és webböngészővel rendelkező eszközre van szüksége.

Felhasználóbarát kezelő felület

Ön vagy kollégái kevésbé járatosak az informatikában? Nem probléma, a PEAS Vállalatirányítási Rendszer letisztult felületei könnyen megérthetőek az informatikában kevésbé járatosak számára is. Az egyes kezelőfelületek azonos módon épülnek fel. A rendszer logikus felépítésű, könnyen átlátható, kezelése napok alatt betanítható.
Telepítése, frissítése a központi szerveren történik, a felhasználók eszközein nem kell telepíteni.

vallalatiranyitasi_rendszer_08

ipad-iphone_peas

Vállalatirányítás már Apple-ön is

A PEAS Vállalatirányítási Rendszer – platformfüggetlenségéből adódóan – nemcsak a megszokott szoftverkörnyezetben, hanem az Apple által fejlesztett operációs rendszereken (IOS / MacOS) is egyaránt használható. Apple mobilkészülékéről Ön akár útközben is ellenőrizheti az éppen zajló munkafolyamatokat, könnyedén átlátva minden szükséges információt.

Rugalmas, üzleti környezetéhez könnyen alakítható vállalatirányítási rendszer

Teljesen integrált modulok, együttműködő alrendszerek.
A PEAS Vállalatirányítási Rendszer rugalmasságát az adja, hogy modulárisan épül fel, így csak olyan funkciókért kell fizetnie, amit valóban használni fog. A rugalmasságot növeli továbbá, hogy az általános modulok mellé könnyedén fejlesztünk egyedieket is.
Speciális, cég- és iparág-specifikus igények kielégítése is lehetséges új modulok fejlesztésével, amelyek a meglévő modulokba is be tudnak épülni, így biztosítva az adatok komplex kezelését.
Színvonalas fejlesztői csapatunk gyorsan reagál a felmerülő igényekre, a rendszer így könnyen – és költséghatékony módon – bővíthető, egyéni igények alapján.

vallalatiranyitasi_rendszer_10

vallalatiranyitasi_rendszer_11

Kifinomult jogosultsági rendszer

A PEAS Vállalatirányítási Rendszer kifinomult, könnyen beállítható jogosultsági szintekkel védi cége adatait.
Mindenki csak ahhoz fér hozzá, amire munkája elvégzéséhez szüksége van.

Zöld IT

A PEAS Vállalatirányítási Rendszer követi a „zöld IT”-re vonatkozó elképzeléseket és ajánlásokat: támogatja a papír nélküli munkát, az E-számlázást, a digitális dokumentumkezelést és a digitális adattovábbítási szabványokat.

vallalatiranyitasi_rendszer_09

TND_vedjegy_ds

Magyar Termék Nagydíj

Az általunk fejlesztett és üzemeltetett vállalatirányítási rendszer Magyar Termék Nagydíjat nyert. A védjegy garancia arra, hogy cégünk olyan minőségi és megbízható szolgáltatást nyújt, mely serkenti Magyarország gazdasági fellendülését és elősegíti a hazánk területén tevékenykedő vállalkozások versenyképességét.

Számos vásárlási konstrukció

Kedvező ár

A piacon az egyik legkedvezőbb áron juthat a PEAS Vállalatirányítási Rendszerhez. Számos fizetési konstrukció közül választhat.

SaaS (Software as a Service)

A vállalatirányítási rendszer a megvásárlás mellett elérhető szoftverbérlési konstrukcióban is. Ebben az esetben a szolgáltatási díjon felül semmilyen extra beruházási költség nem merül fel.

Pályázati lehetőség

Pályázati forrást is igénybe vehet a rendszer bevezetéséhez.
Részletekért kattintson ide!

IT_megoldasok