partner_kez

Alapok

A partnerkezelő adja a PEAS Vállalatirányítási Rendszer alapját. Itt tároljuk dolgozóink, ügyfeleink, ügyfeleink telephelyei és ügyfeleink kapcsolattartói adatait. Ügyfeleinkhez tetszőleges számban rendelhetünk telephelyeket és kapcsolattartókat. A partnertörzs karbantartása magában foglalja a partnerek közti kapcsolatok kezelését és a partnerek csoportokba sorolását is.

Szerepkörök, jogosultság kezelés

A személyszerű partnerekhez felhasználót, a felhasználókhoz pedig jogosultságokat rendelhetünk. A PEAS rendszer több szintű jogosultság kezelést valósít meg. A felhasználókhoz szerepkörök rendelhetők. Jogosultságokat szerepkörökhöz, vagy közvetlenül egy-egy felhasználóhoz is rendelhetünk (egyéni jogosultságként). A felhasználó megkapja minden szerepköre jogait.

Címek

A modul felelős a címtörzs kezeléséért is. Lehetőség van az országokat, megyéket, településeket, és utcákat dedikált felületen is szerkeszteni a megfelelő jogosultsággal, de a felhasználók címüket megadva is pótolhatják a még hiányzó adatokat.

Keresés

A partnertörzsben kereshetünk részletes szűrési feltételek megadásával, vagy használhatjuk a gyorskereső sávot, ahol könnyedén megtalálhatunk egy-egy partnert név, azonosító alapján.

Fontos adatok karbantartása

A partner részletei oldalon tarthatjuk karban a mindig elérhető adatokat (címek, csoportok, kapcsolatok, felhasználó, stb.). A rendszer egységes adatkezelésének köszönhetően más modulok is megjeleníthetik az adott partnerhez köthető információkat. Az adatok tagoltan, jól kezelhetően, csoportokra bontva jelennek meg, mindig csak abba engedve betekintést, amihez az adott felhasználónak jogosultsága van. Egy partner adatainak részletes megjelenítő oldalára más modulok beépülhetnek. Így gyorsan meg tudjuk nézni az adott partner számláit, az ügyfélhez kapcsolt dokumentumokat, vagy a nála levő eszközöket is.

Csoportok

A partnerek szabadon kialakítható csoportokba rendezhetők, illetve az alapadatokon kívül szabadon definiálható kiegészítő mezőket is felvehetünk.

Saját cég adatai

Végül, de nem utolsó sorban a rendszert használó cég adatait is itt kezelhetjük, indíthatunk új időszakot a cég életében, rögzíthetjük a számlázási információkat, a kapcsolatokat, telephelyeket.

Vissza a PEAS Modulokhoz