Szeretne hírleveleket küldeni a saját rendszeréből díjmentesen? Szeretne könnyedén, pár perc alatt hírlevelet szerkeszteni? A Kommunikációs modul feladata a meglévő vagy leendő ügyfelek számára történő hírlevélküldés, illetve a rendszert használó partnerekkel és munkatársakkal történő kommunikáció biztosítása.

komm

Hírlevél – az egyik legfontosabb kommunikációs eszköz

A Kommunikációs modul a hírlevelek megírásához egy szövegszerkesztő alkalmazást szolgáltat a szokásos formázási lehetőségekkel. A modul támogatja képek beillesztését. A levelek megírásánál használhatunk makrókat (pl. címzett neve, címzett e-mail címe, stb.), a kiküldéskor ezen makrók helyére mindig a megfelelő hivatkozott szöveg kerül beillesztésre. E funkcióval személyessé tehetjük a hírleveleinket. A hírlevelekben megjelenő leiratkozási link segítségével az ügyfelek lehetőséget kapnak a leiratkozásra.

Sablonok

A Kommunikációs modulban előre formázott sablonokat definiálhatunk, amelyek alapján könnyen létrehozhatunk új hírleveleket – a formát a sablon meghatározza, mindössze a tartalmat kell megszerkeszteni.

Címzett csoportok

A címzetteket csoportokba rendezhetjük adott paraméterek alapján. A hírlevél megszerkesztése után egy gombnyomással ki tudjuk választani azt a címzett csoportot, amely részére az adott hírlevelet ki szeretnénk küldeni.

Levélküldés

A Kommunikációs modul az e-mailek kiküldését kisebb csomagokban végzi el, így kerülve el, hogy a leveleinket spam-nek minősítse az internetes biztonsági szűrő rendszer. Lehetőség van arra, hogy a hírlevelek kiküldését éjszakai időpontra időzítsük, ezzel a nappali nagyobb terhelést nem növeljük tovább feleslegesen. A kiküldés sikerességéről a kiküldési naplóból kaphatunk megfelelő tájékoztatást. Itt ellenőrizhetjük, hogy mely levelek kiküldése történt meg sikeresen, melyeknél lépett elő valamilyen hiba, illetve arról is információt kapunk, hogy mely leveleket nyitották már meg a címzettek.

Közérdekű üzenetek

A Kommunikációs modulban a normál hírlevelektől eltérően önálló eszköz szolgál a közérdekű üzenetek kiküldésére. Ezeket kizárólag a rendszerben regisztrált partnereink kaphatják meg. Az eszköz segítségével partnereinket érintő fontos és sürgős értesítések, közlemények átadását oldhatjuk meg. A közérdekű üzenetekről nem lehetséges leiratkozni.

Vissza a PEAS Modulokhoz